Loading...
atelier tartes françoise

Ateliers bij jou in de buurt

Les Tartes de Françoise heeft 23 ateliers in heel België. Bij ons zijn dit geen standaard winkels. Je komt meteen in het atelier terecht waar de taarten gemaakt worden. Zoete en hartige taarten met een feestelijk en gastronomisch karakter. Taarten die je graag deelt met familie, vrienden en collega's.

Vind het dichtstbijzijnde atelier
Livraison patisserie
Bestel op onze website

en pik je bestelling op in een van onze afhaalpunten

1. Selecteer je taarten hier

2. Geef je locatie op (Bijvoobeeld Kontich, Lokeren, Sint-Niklaas, Deinze)

3. Kies je afhaalpunt

4. Kom je bestelling afhalen!

5. Geniet ervan 

Bestel nu
Livraison dessert domicile

Leveringsdienst

Je kan je favoriete taarten in enkele klikken bij jou thuis laten leveren. Bestel vandaag nog voor 15u30 en laat ze de volgende dag tussen 9u en 17u leveren. Aan het einde van de dag voor de levering krijg je een e-mail met het exacte tijdstip van levering toegestuurd. Onze thuisleveringsdienst is beschikbaar in een deel van 6 provincies in België: Brussel, Waals-Brabant, Luik, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Meer info
Les Amis de Françoise

Laten we vrienden worden!

Vrienden zijn familie die je zelf kiest. Omdat je je vrienden vertrouwt en alles met ze deelt. Omdat het altijd een plezier is om tijd door te brengen met vrienden.

Word lid van Les Amis de Françoise

Onze beloftes

In dit meer dan 25-jarig bestaan zijn de geest en kwaliteit volledig hetzelfde gebleven: Verzorgd afgewerkte producten met oog voor detail en een grote liefde voor het vak. Met steeds meer aandacht voor seizoensproducten. Een Belgisch liefdesverhaal waar iedere dag opnieuw aan geschreven wordt. 

Ontdek al onze beloftes