Een party met allemaal partjesOnze verjaardagstaarten

Een verjaardag is dé dag waarop we er alles aan doen om de jarige op en top gelukkig te maken. Dus daarom heeft Françoise, als officiële vertegenwoordiger van geluk zijnde, een speciaal verjaardagsassortiment ontwikkeld, om een feestelijk tintje aan je tafel te geven. Of het nu jouw grote dag is of die van een dierbare, ontdek onze verjaardagstaarten en ons assortiment kaarsen en taarttoppers.

Gâteau d'anniversaire au chocolat

Verjaardagstaarten geïnspireerd op onze iconische taarten

Onze iconische taarten zijn ideaal als tussendoortje, als dessert aan het einde van de maaltijd of gewoon als verwennerij. Speciaal voor ons verjaardagsassortiment krijgen onze iconische zoete taarten een nieuwe dimensie en worden deze omgetoverd tot fantastische verjaardagstaarten.

Zo is er onze chocolade verjaardagstaart, geïnspireerd op onze beroemde moelleux. Deze bestaat uit drie dunne laagjes waartussen we een zachte, luchtige chocolademousse leggen. De taart is rondom bedekt met dezelfde mousse voor een glad, net effect. Deze zachte, smakelijke verjaardagstaart zal jong en oud bekoren.

Daarnaast is er onze verjaardagstaart met rood fruit. Je herkent deze ongetwijfeld wel: deze in geïnspireerd op onze rode vruchtenmeringue. Deze taart combineert het krokante van speculoos en Franse meringue met de romigheid van slagroom en heerlijke Italiaanse meringue. En voor nog extra frisheid en verwennerij: vers, gestoofd rood fruit. Deze heerlijke meringue maakt van ieder verjaardagsfeest een groot succes.

Onze verjaardagstaarten zijn geschikt voor 14 personen en moeten minstens 48 uur van tevoren besteld worden.

Ontdek onze verjaardagstaarten
Tarte d'anniversaire

Onze gepersonaliseerde taarten voor je verjaardag

Vier je je verjaardag met een kleinere groep? Of wil je iemand die jarig is een taartje schenken? Onze chocolade moelleux en onze kaastaart met speculoos kunnen voor de gelegenheid versierd worden met een "Happy Birthday" boodschap. Dat is dé perfecte manier om iemand gelukkig te maken met een heerlijke verrassing.

De verjaardagsboodschap wordt bestrooid met poedersuiker of cacao, afhankelijk van de taart.

Ontdek onze verjaardagstaarten
Bougies gâteau anniversaire

Geluk vieren

Wat zou een verjaardagstaart zijn zonder schitterende decoratie? Geef het feest wat extra glans door je taart te versieren met kleurrijke kaarsen. Lang en dun of in een spiraal, wit, goud, zilver of veelkleurig, klassiek of genummerd, je hebt meer dan voldoende keuze om de leeftijd van de jarige mooi in de kijker te plaatsen.

En er zijn ook cake toppers bij Les Tartes de Françoise, dat is op en top trendy decoratie voor verjaardagstaarten. We hebben een assortiment houten modellen, van eenvoudige verjaardagsboodschappen tot eenhoorns of raketten voor kinderen. Sommige hebben leds, voor een verrassend effect wanneer je het licht uitdoet wanneer de taart wordt binnengedragen.

Ontdek ons verjaardagsassortiment
Commande gâteau d'anniversaire

Bestel je verjaardagstaart

Onze verjaardagstaarten dien je minstens 48 uur op voorhand te bestellen. Je kan ze bestellen op onze website of in onze ateliers. Onze taarten, kaarsen en taarttoppers kunnen worden afgehaald in je favoriete atelier of bij een van onze afhaalpunten.

Ben je op zoek naar een praktische oplossing waardoor je je niet hoeft te verplaatsen en je je volop kan voorbereiden op de festiviteiten? Overweeg dan onze thuisleveringsdienst. Onze verjaardagstaarten kunnen worden geleverd in de volgende provincies: Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Antwerpen.

Ik bestel