Laat onze lekkere taarten leveren aan huis

Livraison dessert domicile

Geluk bij jou thuis geleverd

Ben je op zoek naar eenvoudige, praktische en vooral smakelijke ideetjes voor maaltijden met familie of vrienden? Vandaag kan je veel meer gerechten dan enkel en alleen klassieke hamburgers en pizza's online bestellen. Laat onze zoete en hartige taarten bezorgen aan huis en trakteer jezelf op een klein geluksmomentje.

Livraison patisserie

Waar kan je onze taarten laten leveren aan huis?

Onze thuisleveringsdienst is beschikbaar in een deel van 6 provincies in België:

- Brussel

- Vlaams-Brabant

- Antwerpen

- Oost-Vlaanderen

- Waals-Brabant

- Luik

 

Het is heel eenvoudig! Ga naar onze e-shop en geef je leveringsvoorkeuren in. Kies vervolgens de lekkernijen die je wil bestellen en rond je bestelling af in een paar simpele klikken. Je taarten worden rechtstreeks bij jou thuis geleverd tussen 9u en 17u (tot 20u voor leveringen in Brussel). Aan het einde van de dag voor levering krijg je een e-mail toegestuurd met een preciezer leveringstijdstip.

 

Bestellingen via onze e-shop dienen voor 15u30 geplaatst te worden om deze de dag erna te kunnen leveren.

Livraison gateau

Bevind je je niet in een van onze leveringszones?

Maak je geen zorgen, we vergeten je niet. Om zo dicht mogelijk bij jou te zijn, werken wij continu aan ons rijk netwerk van ateliers en partners (afhaalpunten en winkels). Ontdek hier waar je onze zoete en hartige taarten ook kan verkrijgen. Of bestel online en haal je assortiment taarten op bij je dichtstbijzijnde atelier of afhaalpunt.

 

Vind je niets in je regio? Ons netwerk blijft iedere dag verder groeien. Blijf op de hoogte van nieuwe afhaalpunten via onze nieuwsbrief en sociale media.

Helpdesk

We zijn er om je te helpen

Heb je een vraag, een dringend verzoek of een probleem bij het bestellen? We zijn er om je te helpen! Neem contact op met onze klantendienst via 02/882.17.77 of via het e-mailadres hello@tartes.be. We zijn iedere dag beschikbaar van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 en zullen steeds ons uiterste best doen om je te helpen.