Les Tartes de FrançoiseOnze beloftes

Pâte à tarte

Met de hand gemaakt sinds 1994

Het verhaal van Les Tartes de Françoise start in 1994 in een kleine Brusselse keuken waar Françoise heerlijke handgemaakte taarten bereidde om haar gasten te verwennen. Haar liefde voor goed, eenvoudig en natuurlijk eten trok al snel de aandacht van restaurants in de buurt.

Vandaag is er niets veranderd, behalve het aantal ateliers. Dus zelfs wanneer het aantal taarten dat we produceren blijft groeien, blijft oog voor detail, know-how en kwaliteit van het allergrootste belang. Een hartverwarmend verhaal dat elke dag opnieuw in heel België wordt geschreven. Les Tartes de Françoise nodigt je uit om samen geluk en het plezier van goede, kwalitatieve creaties te delen.

Mascarpone

Ingrediënten van hoge kwaliteit

Het is geen geheim dat je kwaliteitsvolle ingrediënten nodig hebt om heerlijke zelfgemaakte taarten te bereiden. Daarom zijn de meeste van onze ingrediënten afkomstig van lokale producenten. Verse seizoensgebonden groenten en fruit, biologische bloem, eieren, boter en Belgische room. Een milieuvriendelijke en ethische aanpak is voor ons zeer belangrijk. Door lokale ingrediënten te kiezen, volgt ons assortiment taarten het ritme van de seizoenen. Zo zal je in de winter bijvoorbeeld nooit een aardbeientaart in onze ateliers vinden.

Préparation de la tarte aux figues

Versheid vooral

Naast de handgemaakte bereiding van onze taarten en het gebruik van ingrediënten van hoge kwaliteit, leggen wij ook de nadruk op de versheid van onze taarten. Elke dag zijn niet minder dan 50 tot 70 mensen bezig met de bereiding van uw favoriete taarten. Zodra ze klaar zijn, worden ze snel naar onze verschillende ateliers vervoerd zodat ze u in minder dan 24 uur kunnen worden aangeboden.

Wil je nog meer frisheid? Sommige van onze producten worden rechtstreeks in onze werkplaatsen bereid of afgewerkt. Dit is met name het geval voor onze fruitkorsten of onze heerlijke cake. Deze laatste kan op uw verzoek (afhankelijk van het aantal klanten) in 1 uur worden bereid.

Services tartes de françoise

Klantgerichte diensten

Omdat we nog dichter bij jou willen zijn, hebben we een thuisleveringsdienst voor onze taarten ontwikkeld. Je kan onze taarten rechtstreeks bij jou thuis laten bezorgen, zonder dat je naar een van onze verkooppunten hoeft te gaan. Deze dienst is beschikbaar in vijf Belgische provincies (Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen). Onze taarten zijn ook af te halen in onze ateliers en in onze afhaalpunten in heel België.

Maar daar houden onze diensten niet op. Wij willen onze klanten meer bieden dan alleen maar taarten, hoe lekker deze ook zijn. Daarom staat ons personeel klaar om jou te helpen en je te adviseren over de beste combinaties (bijvoorbeeld coulis en dessertwijn voor zoete taarten of salades, dressings en drankjes voor hartige taarten).