Terug naar de lijst

Reis naar het land van de appel

De reis begint bij onze appelteler, La Ferme Goffin, een klein familiebedrijf dat zijn lokale producten met kwaliteitsvolle smaak wil delen met velen. Ze telen twee heerlijke varianten van appels: de Pirouette en de Red Love. Met zijn unieke roodachtige kleur inspireerde de Red Love-appel onze banketbakker om een heerlijk dessert te bereiden. En zo werd de Fleur de Pomme-taart geboren, door het mengen van deze twee soorten appels tot een mooie roos doordrenkt met vlierbloesemsap.

 

Dit gastronomische meesterwerk zal je smaakpapillen verwennen met zijn elegantie en de smaak van vlierbloesem in het bijzonder.

 

Het land van de appel van Les Tartes de Françoises is magisch. De regio maakt het mogelijk om jeugdherinneringen boven te halen en deze weer tot leven te wekken. De tarte tatin nodigt zowel de kleinsten als volwassenen uit om te reizen, met zijn 16 in boter gekarameliseerde appels komen alle zoete jeugdherinneringen weer boven.

 

De reis eindigt met een verfrissende stop onder de mandarijnenboom. De mooiste appels gemengd met de zoetste mandarijnen. Met een typische zoetheid en frisheid van citrusvruchten, zal deze creatie je helemaal sprakeloos achterlaten. 

 

Ik ga op reis!

Au Pays des Pommes