Ontdek onze selectieAppeltaarten

Ontdek onze selectie appeltaarten

In de herfst genieten we maar al te graag van lekkere appels! Ontdek hier al onze appeltaarten. Onze sublieme nieuwe "Fleur de Pomme" met twee soorten Belgische appels en onze grote klassiekers als de suikertaart met appel, de tarte tatin en onze appelcrumble.

Fleur de pomme

Appelbloem

Een kruimeldeeg, een laagje crème brülée, een smakelijke purée van twee soorten Belgische appels, Pirouette en Red Love, allemaal mooi versierd met dezelfde appels. Verse dunne plakjes doordrenkt met vlierbloesemsap. Goede appels die afkomstig zijn van Ferme Goffin, gelegen in Rosoux, in de regio Sint-Truiden, beroemd om zijn appels.

Ik bestel
tarte tatin

Tarte tatin

Deze prachtige, goudkleurige taart met salted caramel staat garant voor puur genot! Smaakt heerlijk bij lauwe temperatuur.

Ik bestel
Pomme crumble amande

Appelcrumble amandel

Overheerlijke stukjes appel bedekt met een amandelcrumble.

Ik bestel
Sucre pomme

Suikertaart met appel

Gistdeeg met kristalsuiker en appelschijfjes.

Ik bestel
Jus de pomme
Past perfect bij onze taarten

Appelsap

https://shop.tartes.be/nl/appelsap.html

Ik bestel
Pommillon
Voor speciale gelegenheden

Pommillon

Een sprankelende non-alcoholische drank gemaakt door de infusie van vanillestokjes uit Madagaskar in vers appelsap. Met zijn ronde smaak en een toon van peren, past POMMILLON perfect bij een snack en desserts in het algemeen, vooral op basis van appels, peren, vanille of frangipane.

Ik bestel

PortretLa ferme Goffin

We spreken af aan La Ferme des Hêtres in Rosoux. Niet ver van de vallei in Sint-Truiden, beroemd om tuinbouw en fruitteelt. Nicolas verwelkomt ons met een glimlach voor de prachtige boerderij verborgen door hoge, eeuwenoude bomen. Hij woont er al sinds hij heel klein is...

...meer lezen