In het Koninkrijk van de bonen,zijn al onze driekoningentaarten Koning

Er was eens, in het koninkrijk van de bonen, een goede fee die Françoise heette en die alle kinderen voor één dag in koning en koningin wilde veranderen.

Met haar talent als banketbakker begon ze drie soorten heerlijke driekoningentaarten te bereiden waarin ze bonen verstopte. Zullen de kinderen de bonen kunnen vinden om hun nieuwe kroon, die ze kunnen inkleuren, te verdienen?

Galette des rois chocolat

Een gloednieuwe taart in het koninkrijk

Dit jaar werd er een nieuw creatie toegevoegd, naast onze klassieke frangipane driekoningentaart en onze fruitige driekoningentaart met appel. Geef een staande ovatie voor onze langverwachte driekoningentaart met chocolade en hazelnoot!

 

Deze nieuwe creatie is gemaakt met een zachte hazelnoot- en cacaofrangipane in een knapperig bladerdeeg. En deze is daarnaast ook bestrooid met Belgische chocolade van Callebaut! Het staat buiten kijf dat dit jaar, voor Driekoningen, het koninkrijk gevuld is met heerlijke driekoningentaarten. Er is voor ieder wat wils.

Fève Tartes Françoise

Kun je al onze bonen vinden?

De ondeugende fee Françoise heeft, met de hulp van haar vele vrienden, in elk van haar smaakvolle huisgemaakte driekoningentaarten een klein iconisch boontje verstopt.

 

Hebben haar trouwste volgelingen de kaastaart met speculoos, de kaastaart met framboos, de aardbeientaart en de chocolade feuilletine onder de bonen kunnen herkennen? Wel, een nieuwe taart vult de collectie dit jaar aan. Herken jij deze?

Galette des rois couronne

Geen driekoningentaart zonder kroon

Van zodra we allemaal samen gezellig rond een heerlijke driekoningentaart zitten, brandt de volgende vraag op onze lippen: wie zal de boon vinden? Om dan zeer trots de kroon te kunnen dragen?

 

Dit jaar werden onze driekoningentaarten bekroond met een prachtige extra verrassing! Ja, je leest het goed! Want kinderen kunnen de kroon dit jaar nog méér eigen maken, doordat je één kant zelf kan inkleuren.

 

Om deze kroon mooi te kunnen inkleuren, heeft onze fee Françoise kleine potlooddoosjes verspreid in elk van onze ateliers. Alle winst van de verkoop van deze potloodjes gaat naar de vereniging KickCancer, die kanker bij kinderen helpt bestrijden.