In het Koninkrijk van de bonen,zijn al onze driekoningentaarten Koning

Er was eens, in het koninkrijk van de bonen, een goede fee die Françoise heette en die alle kinderen voor één dag in koning en koningin wilde veranderen.

Met haar talent als banketbakker begon ze drie soorten heerlijke driekoningentaarten te bereiden waarin ze bonen verstopte. Zullen de kinderen de bonen kunnen vinden om hun nieuwe kroon, die ze kunnen inkleuren, te verdienen?

Galettes des rois

Drie driekoningentaarten in het koninkrijk

Ook dit jaar zijn er weer drie verschillende driekoningentaarten te vinden in het koninkrijk van Françoise. Eerst en vooral is er de fantastische klassieke versie: onze driekoningentaart met frangipane. Daarnaast is er een overheerlijke versie met fruit: onze driekoningentaart met appel. En tot slot is er een chocoladeversie: onze driekoningentaart met chocolade en hazelnoot.

 

Deze overheerlijke driekoningentaarten zijn allemaal gemaakt van heerlijk knapperig, zelfgemaakt bladerdeeg en worden goudbruin gebakken. Er bestaat geen twijfel over, er is een prachtig aanbod van smakelijke driekoningentaarten om ieders smaakpapillen te verwennen.

 

Onze driekoningentaarten zijn verkrijgbaar in al onze ateliers en kunnen vanaf 28 december aan huis geleverd worden. Deze zijn enkel en alleen verkrijgbaar in een formaat met 6 stukken.

Ik bestel
Galette fève

Er zit goud zit in onze driekoningentaart

De schattenjacht is begonnen! Vijf van onze driekoningentaarten bevatten een gouden boon. Vind jij één van deze bonen? Dan win je een jaar lang gratis taarten! *

 

Een jaar boordevol zoete en hartige lekkernijen wacht op je! Het is dus hoog tijd om je kans te wagen en een overheerlijke driekoningentaart te delen.

 

*Een gratis taart per maand gedurende 1 jaar. Bekijk de wedstrijdreglement.

Ik bestel
Fève Tartes Françoise

Kun je al onze bonen vinden?

De ondeugende fee Françoise heeft, met de hulp van haar vele vrienden, in elk van haar smaakvolle huisgemaakte driekoningentaarten een klein iconisch boontje verstopt.

 

Hebben haar trouwste volgelingen de kaastaart met speculoos, de kaastaart met framboos, de aardbeientaart, de tiramisutaart en de chocolade feuilletine onder de bonen kunnen herkennen? Wel, een nieuwe taart vult de collectie dit jaar aan. Herken jij deze?

Galette des rois traditionnelle

Geen driekoningentaart zonder kroon

Van zodra we allemaal samen gezellig rond een heerlijke driekoningentaart zitten, brandt de volgende vraag op onze lippen: wie zal de boon vinden? Om dan zeer trots de kroon te kunnen dragen?

 

Dit jaar werden onze driekoningentaarten bekroond met een prachtige extra verrassing! Ja, je leest het goed! Want kinderen kunnen de kroon dit jaar nog méér eigen maken, doordat je één kant zelf kan inkleuren.

 

Om deze kroon mooi te kunnen inkleuren, heeft onze fee Françoise kleine potlooddoosjes verspreid in elk van onze ateliers. Alle winst van de verkoop van deze potloodjes gaat naar de vereniging KickCancer, die kanker bij kinderen helpt bestrijden.