Eat. Share. LoveEen valentijnsdessert om te delen met je wederhelft

Saint-Valentin Tartes Françoise

Kersverse liefde

Vier je geliefde op de zoetst mogelijke manier met onze valentijnsmacaron. Zoete en pittige smaken voor een avond boordevol passie. Het is diezelfde passie die ons elke dag drijft om je desserts te verzorgen die o zo mooi en lekker zijn.

gateau saint valentin macaron

Onze valentijnsmacaron

Ben je op zoek naar een verfijnde, krokante en zachte valentijnstaart? Dan is onze grote frambozenmacaron exact wat je zoekt!

Eerst en vooral zal je verliefd worden op het amandelrijke macarondeeg. Daarna smelt je voor de romige structuur met vanillesmaak. En om het hart van je wederhelft sneller te doen slaan, hebben we een rode vruchtencreatie in het midden van de crème toegevoegd.

Omdat het oog ook wat wil, is ons valentijnsdessert delicaat versierd met rozenblaadjes en frambozen zo rood als de liefde. Onze macaron is lichtroze dankzij een natuurlijke kleurstof voor een extra romantische touch.

valentijnstaart bestellen
Coffret gateau saint valentin

Onze valentijnsbox

Wil je je geliefde nog méér verrassen? Onze macaron is ook verkrijgbaar in een valentijnsbox. Naast de macaron vind je een flesje vlierbloesemsap van onze partner Pajottenlander en een flesje met een geparfumeerde mix (hibiscusbloesem, roze peper en een infusie van Damascus rozenwater).

Om een verkwikkende liefdesdrank te maken, voeg je best citroensap of een beetje gin toe. Dit zal het hart van je geliefde nog sneller doen slaan.

valentijnsbox bestellen
Saint-Valentin dessert

Waar vind je dit dessert voor je wederhelft?

Je kan onze valentijnstaart vanaf 26 januari bestellen op onze website. Je kan deze vanaf 9 februari thuis laten bezorgen (afhankelijk van je locatie) of afhalen in een van onze ateliers of afhaalpunten bij jou in de buurt.

Wij wensen je een heerlijk moment en o zoveel liefde toe!

valentijnstaart kopen