Ons valentijnshartEen heerlijk dessert om samen van te genieten

Dit jaar opent Françoise haar hart voor jou. Vier de liefde met ons heerlijk frambozenhart en maak kans op een ontspannen weekend voor twee bij Waer Waters.

In elk van onze valentijnsdesserts zit een deelnamecode die hieronder gevalideerd kan worden. De gelukkige winnaar wordt op 22 februari getrokken.

Valentijnswedstrijd

Een ontspannen weekend voor twee

Dessert de Saint-Valentin

Een romantisch dessert

Dit jaar biedt Françoise de perfecte combinatie van knapperige Franse meringue en de zachtheid van een rode vruchtenmousse. Dit alles rust op een smakelijke speculoosbodem. Kortom, een samensmelting van overheerlijke smaken.

Ik bestel
Waerwaters

Geniet van een speciaal moment met je wederhelft

Bij de aankoop van ons valentijnsdessert vind je een unieke deelnamecode, mooi verborgen op de doos, voor onze wedstrijd in samenwerking met Waer Waters*. Voer deze code in op deze pagina en maak kans op een ontspannen weekend voor twee personen in een uitzonderlijke omgeving aan de rand van Brussel. Het weekend omvat een overnachting in een "Deluxe"-kamer, maaltijden, toegang tot de zalige wellness en een massage van 50 minuten.

 

Waer Waters is een echt wellnessparadijs van 12.000 m². Dit paradijs biedt verschillende sauna's, binnen- en buitenzwembaden en tal van lichaamsbehandelingen.

 

*Wedstrijd geldig van 31 januari tot 21 februari 2024. De winnaar wordt op 22 februari uit alle deelnemers geloot en persoonlijk gecontacteerd. Wedstrijdreglement.

Coeur de framboise

Waar vind je dit dessert voor je wederhelft?

Ons valentijnshart is verkrijgbaar in onze 24 ateliers of te bestellen op onze website. Je kan het thuis laten leveren (afhankelijk van je locatie) of ophalen in een van onze ateliers of afhaalpunten bij jou in de buurt.

Wij wensen je een heerlijk moment en zeer veel liefde toe!

valentijnstaart kopen