Een dessert voor vaderdagVoor alle fantastische papa’s

dessert pour la fete des peres

Personaliseer je taart voor vaderdag

Is je papa vooral cool, gek, emotioneel of eerder grappig? Maar is hij toch bovenal de beste papa ter wereld? Schenk hem een taart voor vaderdag die zijn imago volledig weerspiegelt met onze drie mogelijke personalisaties: Best dad ever, Dad you rock of Daddy cool.

Om zoveel mogelijk papa’s te verwennen, zijn onze personalisaties beschikbaar voor drie van onze grote klassiekers, in kleine en grote formaten: onze zachte chocoladetaart, onze tiramisutaart of onze kaastaart met speculoos. Er is voor iedere papa wat lekkers en wat wils. Onze taarten worden met kwaliteitsproducten in onze ateliers met de hand bereid.

Ik bestel
gâteau pour papa

Een klein kaartje voor een groot geschenk

Naast persoonlijke decoratie op de taart, kan je ook een persoonlijk kaartje aan je taart toevoegen. Een manier om je fantastische papa te vertellen hoe graag je hem ziet. Het gepersonaliseerd kaartje is enkel verkrijgbaar bij bestellingen van taarten voor vaderdag op zondag 13 juni 2021.

Ik bestel
fête des pères gâteau

Beschikbaar voor levering, in de afhaalpunten of in de ateliers

Wil je voor vaderdag taart bestellen? Onze gepersonaliseerde taarten voor vaderdag zijn beschikbaar voor thuislevering of afhaling in een afhaalpunt afhankelijk van je regio. Onze gepersonaliseerde taarten zijn ook rechtstreeks beschikbaar in onze ateliers. Je vindt de bestelmogelijkheden, afhankelijk van je locatie, op de productpagina's.

Ik bestel