Een heerlijk dessert voor Vaderdag

Verras je papa op Vaderdag met een heerlijk dessert! Dit dessert heeft een zacht en tegelijkertijd sterk karakter dankzij een vleugje amberkleurige rum dat het geheim vormt van onze "Papa au rhum". Een vaderdagdessert verkrijgbaar in al onze ateliers of bestel deze online om te laten leveren.

Gateau fête des pères

Een Baba au rhum voor alle papa’s

Om alle superlieve papa’s te vieren, heeft Françoise gekozen voor een zacht en smakelijk dessert met een sterk karakter: de Baba au rhum. Speciaal voor Vaderdag hebben wij deze omgedoopt tot "Papa au rhum". Onze 'Papa au rhum' bestaat uit een heerlijke savarin, zeer licht en vergelijkbaar met een brioche of een melkbrood. Dit gebakje, gedrenkt in sinaasappel-, citroen- en vanillesiroop, wordt bedekt met zachte slagroom en versierd met stukjes pistache.

 

Maar wat zou een Baba au rhum zijn zonder een vleugje rum? Om de taart af te werken, kan je papa het bijgeleverde flesje gebruiken met daarin een heerlijke amberkleurige rum die perfect past bij het zure karakter van de citrusvruchten.

 

Onze "Papa au rhum" is vanaf 31 mei verkrijgbaar in al onze ateliers, in onze afhaalpunten of voor levering. Vooraf bestellen kan vanaf 24 mei op onze website.

Bestel hier
fête des pères gâteau

Ga voor een extra portie verwennerij

Om het hele gezin op deze feestelijke dag tevreden te stellen, kan de "Papa au rhum" vergezeld worden van onze klassiekers met een leuke toets. Of het nu gaat om onze grote chocoladetaart of onze speculoostaart, je kan ervoor kiezen om een mooi woordje in bloemsuiker of cacaopoeder toe te voegen, gemaakt met een sjabloon.

 

"Dad You rock", "Daddy cool" of "Best dad ever", het is aan jou om de meest betekenisvolle combinatie voor je papa te kiezen!

Bestel hier
Gateau pour la fête des pères

Beschikbaar voor levering, in onze afhaalpunten en onze ateliers

Zowel onze Papa au rhum als onze gepersonaliseerde speculoostaart en onze moelleux au chocolat zijn beschikbaar in al onze ateliers en op onze website, voor afhaling bij een afhaalpunt of levering aan huis vanaf 31 mei (je kan op voorhand bestellen vanaf 24 mei).

 

En omdat we alle papa’s in België willen plezieren, leveren we op Vaderdag, op zondag 11 juni, uitzonderlijk overal in België. Een fijne manier om je papa thuis te verrassen.

Ik bestel