TaartenIn ons dagelijks leven

lorraine
Een gemakkelijke maaltijd

Onze hartige taarten & quiches

Van klassieke recepten tot originele creaties. Onze hartige taarten en quiches weten jong en oud te bekoren. Een snelle en eenvoudige maaltijd; tien minuten in de oven en "aan tafel"! Of je nu alleen bent, met twee personen of met een groot gezin. Met onze verschillende formaten qua taarten en quiches vind je altijd het formaat dat bij het aantal mensen rond de tafel past. Een gezonde en smakelijke oplossing om geluk te delen, iedere dag.

Bestellen
tarte fine aux tomates

Seizoensproducten

Naast onze tijdloze klassiekers, die het hele jaar door in onze toonbanken te vinden zijn, creëren we elk seizoen nieuwe recepten met seizoensproducten. En het is nog beter wanneer de ingrediënten lokale producten zijn. We zijn dus voortdurend op zoek naar nieuwe producenten die onze passie voor lekker eten delen.

Ontdek onze producten
risotto champignon lardon
Taarten

Voor ieder wat wils

Bij Les Tartes de Françoise denken we aan alle smaken en voedingsvoorkeuren. Of het nu gaat om een keuze of om een verplichting. Daarom bieden wij ook aangepaste recepten aan: vegetarisch, glutenvrij of eivrij. 

Gebruik de zoekfilter of de kleine pictogrammen naast de producten om alle details terug te vinden.

 

Bekijk onze producten
Accompagnement

Wat serveer ik bij mijn taarten en quiches?

We stellen steeds verschillende mogelijke bijgerechten voor om voor zoveel mogelijk variatie te zorgen. Of het nu gaat om salades of andere specerijen. Je vindt al onze suggesties op elke productfiche. Hetzelfde geldt voor dranken. Je vindt ook steeds een selectie van sapjes en wijnen die perfect bij onze taarten en quiches passen. En er gaat er niets boven een van onze heerlijke zoete taarten om de maaltijd af te ronden.

Bekijk de suggesties

Enkele praktische tips

Een kleine tip om onze taarten en quiches opnieuw op te warmen: In een oven die voorverwarmd is tot 180°. Indien mogelijk op warme lucht. 8 tot 10 minuten voor het duoformaat. 10 tot 15 minuten voor de kleine taarten en 15 tot 20 minuten voor de grote formaten.

We geven steeds de uiterste gebruiksdatum weer onder de taart. Zijn je ogen groter dan je maag? Dan kan je het overschot invriezen. Wees echter voorzichtig want de smaak van onze producten kan veranderen.