Geluk is er om te delen… met alle brave kinderenEen Sinterklaastaart in je schoentje

Misschien wist je het nog niet, maar Françoise en Sinterklaas zijn oude bekenden die elk jaar de handen in elkaar slaan om jong en oud in de watten te leggen. Ook dit jaar haalden ze weer alles uit de kast en kwamen op de proppen met een verrukkelijke nieuwe creatie: de Sinterklaastaart. Geniet met volle teugen van dit heerlijke gebak. Eén voorwaarde: je moet het hele jaar braaf zijn geweest (of toch minstens één dag)!

Gateau pour la saint-nicolas

Ontdek onze Sinterklaastaart

Om de komst van de Sint passend te vieren, bedachten we een heerlijk recept met chocolade in de hoofdrol. Op een bodem van speculaas ligt een smeuïge laag browniedeeg. Hetzelfde deeg dat we gebruiken voor onze onweerstaanbare klassieker, maar voor de gelegenheid afgewerkt met stukjes melk- en pure chocolade. Dus of je nu braaf of stout bent geweest: geniet van ons Sinterklaasdessert, speciaal bedacht om kinderen blij te maken.

Ik bestel
Dessert de Saint-Nicolas

Met de hand gemaakte decoratie

Als versiering van onze Sinterklaastaart kozen we voor een prachtige decoratie in de vorm van de Sint, met de hand gemaakt in Lokeren. Op een cirkel van melkchocolade rust het hoofd van Sinterklaas, uitgevoerd in amandelpasta (smaakt wat als marsepein). Dat voegt een zoete, vrolijke noot toe aan het chocoladedessert.

Chocolat Saint-Nicolas

Een zakje vol lekkers in onze ateliers

Wil je de kleintjes met Sinterklaas trakteren op een zakje vol lekkers? We stelden een pakketje samen met een Sint van melkchocolade en een tiental kleinere figuurtjes, ook van chocolade. Kom de kleine verwennerijen ophalen bij ons en stop ze in de schoentjes. Alleen verkrijgbaar in onze ateliers.  

Onze openingsuren
Gâteau Saint-Nicolas

Bestel je Sinterklaasdessert

Onze Sinterklaastaart met chocolade is vanaf 29 november verkrijgbaar in beperkte oplage in al onze ateliers. Bestel de taart nu en haal de lekkernij op in een van onze ateliers of afhaalpunten. Je kunt de Sinterklaastaart ook thuis laten bezorgen als je in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant of Luik woont.

Ik bestel