Puur plezier

Van die zalige, pure pleziertjes. Daar houden wij het allermeest van! Françoise heeft daarom enkele zelfgemaakte fruittaarten bedacht. Dat zijn superlekkere en eenvoudige recepten!

Tartes aux fruits plaisirs simples

Voor gezellige momenten

Onze eenvoudige ‘puur plezier’-creaties staan garant voor traditionele smaken in een mooie, rijke taart om te delen. Een familiemaaltijd, een privé-evenement, een feestje met vrienden, een feest met collega's... er zijn altijd momenten om samen te komen en te genieten van zalige verwennerijen.

 

Wij zorgen voor puur plezier voor een plezierige prijs! Onze 'puur plezier'-taarten voor 6 of 10 personen zijn er al vanaf € 18.

Tarte rhubarbe

Fruit, fruit, fruit

Onze ‘puur plezier’-taarten veranderen ieder seizoen maar worden steeds met evenveel liefde en hetzelfde hoofdingrediënt bereid: fruit. Een abrikozentaart, kersentaart, rabarbertaart of appeltaart.

 

Geniet van sappig fruit op een krokant zelfgemaakt deeg. Dit is waar vakmanschap wordt gecombineerd met de heerlijke smaak van fruit. Er bestaat niets oprechter én beter!

Commande tarte fruits

Pure pleziertjes in enkele simpele klikken

Wil je onze ‘puur plezier’-taarten proeven? Je vindt ze in al onze ateliers of bestel ze op onze website. Je kan ze rechtstreeks bij je thuis of op kantoor laten leveren of ze ophalen in een atelier of afhaalpunt naar keuze.

Ik bestel