Ons advies voorEEN SMAKELIJKE ERVARING

Comment réchauffer nos quiches ?

HOE KAN JE ONZE TAARTEN EN QUICHES OPWARMEN?

Onze QUICHES & HARTIGE TAARTEN zijn nog lekkerder opgewarmd, en in de mate van het mogelijke, in een voorverwarmde oven op 180°C. De duur varieert afhankelijk van de grootte van de taart:

  • Quiche / hartige taart in individueel formaat & duoformaat = 8 tot 10 min
  • Kleine quiche / hartige taart = 10 tot 15 min
  • Grote quiche / hartige taart = 15 tot 20 min

Sommige van onze ZOETE TAARTEN smaken nog beter opgewarmd, zoals onze appelcrumble met amandel (5 tot 10 min. in een oven voorverwarmd op 140°C) en onze suikertaart (5 tot 10 min. in een oven voorverwarmd op 90°C).

Deze temperaturen worden als indicatie meegegeven en kunnen verschillen per oven.

Avec quoi associer et accompagner nos tartes et quiches ?

WAT PAST ER BIJ ONZE TAARTEN EN QUICHES?

Gebrek aan inspiratie voor wat er perfect past bij onze zoete taarten? Of ben je nog volop op zoek naar de ideale wijn voor bij een quiche? Op iedere productpagina vind je serveertips terug en enkele voorstellen voor perfecte bijpassende dranken.

Bekijk ons advies voor zoete taarten >>

Bekijk ons advies voor hartige taarten >>

Où trouver les allergènes et ingrédients ?

WAAR VIND JE EEN OVERZICHT VAN ALLERGENEN EN INGREDIËNTEN?

Heb je een allergie? Of ben je intolerant voor bepaalde ingrediënten? Informatie over belangrijke ingrediënten en allergenen kan je terugvinden op elke productpagina. Het is echter belangrijk om te weten dat al onze taarten en quiches worden gemaakt in een atelier waar alle allergenen behalve lupine worden gebruikt. In geval van twijfel, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk allergenen & ingrediënten van onze zoete taarten >>

Bekijk allergenen & ingrediënten van onze hartige taarten >>

Ben je zwanger? Wij gebruiken enkel gepasteuriseerde producten. Het is hoe dan ook aangeraden om je arts om advies te vragen voordat je een van onze taarten proeft.

Georges Henri client

ANDERE VRAGEN?

Heb je het advies of de informatie die je zocht niet gevonden? Bekijk onze FAQ's of neem contact op met je atelier. We beantwoorden met heel veel plezier je vragen.

BEKIJK DE FAQ OF NEEM CONTACT OP

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, promoties en andere interessante informatie.

LATEN WE VRIENDEN WORDEN!

Word lid van Les Amis de Françoise om te genieten van talrijke voordelen, om deel te nemen aan exclusieve evenementen, om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten, om geschenken te ontvangen en ook gewoon om geluk te delen.

Download de app, beschikbaar voor iPhone en Androïd.