Paastaartje

Na een lange winterslaap gluurt onze kleine paashaas naar buiten om de eerste lentestralen op te vangen. Het fluiten van de vogeltjes doet zijn lange oren bewegen.

Hij aanschouwt bloeiende bloemen in duizenden kleuren die zoete, kruidige geuren verspreiden. Met veel enthousiasme kruipt onze paashaas terug in zijn schuilplaats om voor zijn familie een heerlijke paastaart te bereiden.

Gâteau de pâques spéculoos

Paastaart met speculoos

Voor zijn feestelijke paastaart heeft onze paashaas besloten om onze merveilleux in een nieuw jasje te steken. Naast de twee knapperige lagen Franse meringue en de heerlijke slagroom heeft hij er heel veel stukjes speculoos aan toegevoegd. De sleutelwoorden zijn: heerlijk en knapperig.

Tijdens het versieren van zijn paasgebak met mooie bloemen van witte chocolade en melkchocolade-etitjes liet hij een spoor van zijn passage achter: een mooie voorstelling van een konijn in witte chocolade.

Bestel hier
livraison tartes

Taarten in heel België

Omdat we geluk liefst zoveel mogelijk delen, levert onze paashaas op zondag 9 en maandag 10 april in heel België. Je kan genieten van onze heerlijke zoete en hartige taarten, rechtstreeks aan je deur geleverd, of je nu aan zee, in de Ardennen of gewoon thuis bent.

Onze paasgebak is vanaf 29 maart beschikbaar in onze ateliers, je kan deze laten leveren of afhalen in onze afhaalpunten.

Tartes Françoise Pâques

Waarom een paashaas?

De legende van de paashaas gaat terug tot vele jaren geleden in Duitsland, toen een hertogin, die tijdens de oorlog haar huis met haar jonge kinderen moest ontvluchten, onderdak vond in een klein dorpje. Als dank voor de gastvrijheid kleurde ze kippeneieren en verstopte ze die in het dorp zodat de kinderen ze konden vinden. Tijdens hun zoektocht kwamen de kinderen veel hazen tegen die in het gras liepen. Dus, in hun gedachten waren de mooie gekleurde paaseieren de geschenken van de vriendelijke hazen