Terug naar de lijst

Terug naar school!

We kunnen er niet omheen. Onze kinderen moeten terug naar school en de dagen worden weer drukker. Het is niet gemakkelijk om altijd een gezonde, degelijke maaltijd te voorzien voor het hele gezin. Wil je je agenda iets minder druk maken? En evenwichtige maaltijden kunnen voorzien? Opteer dan voor onze smakelijke, hartige taarten en quiches. 

 

Van de traditionele quiche lorraine tot onze verrassende creatie met gekonfijte tomaat en kefta. Bij ons vind je een compleet assortiment aan hartige taarten en quiches die je gewoon moet opwarmen. 10 min. in de oven en "aan tafel"! En omdat onze producten ultravers zijn, kun je ze zelfs in de diepvriezer bewaren!

 

Welke smaken je gezin ook verkiest en met hoeveel jullie ook zijn, bij ons vind je sowieso de quiche of hartige taart die bij jullie past: vegetarisch of glutenvrij, voor één tot en met tien personen.

 

Bespaar nog meer tijd en laat onmiddellijk bij je thuis leveren.

 

Daarnaast kan je de maaltijd afsluiten met iets zoets dankzij onze vele zoete taarten of één van onze lekkernijen. Deze toveren een glimlach op ieders gezicht!

 

BESTELLEN >

C'est la rentrée !