Terug naar de lijst

Nieuwe afhaalpunten

Les Tartes de Françoise breidt haar netwerk uit. Je kan vanaf nu ook bestellingen oppikken in onze nieuwe afhaalpunten.

 

Geen excuus meer om niet te bestellen. We bieden een ongelofelijk breed scala aan opties aan zodat je van onze taarten kan genieten. Thuis laten leveren, afhalen in één van onze ateliers of bij één van onze partners naar keuze of afhalen in één van onze afhaalpunten.

 

Wagon léo

Het concept van Wagon Léo in Bastogne, bedacht rond het spoorweguniversum, is uniek. De hele dag door is dit een fantastische plek voor koppels, gezinnen en vriendengroepen, maar ook voor toeristen en zakelijke klanten. In dit etablissement vind je al onze zoete en hartige taarten.

 

Ontdek dit afhaalpunt >

Par Amour du Bon Pain

"Par Amour du Bon Pain" is een nieuwe "concept-tearoom" in een prachtig gerenoveerd kader in Aarlen. Ideaal voor een gezellige lunch of een snack met de familie. Het etablissement heeft een rotisserie en een bakkerij waar je biologisch en authentiek brood kan vinden zonder chemische toevoegingen. In dit etablissement vind je al onze zoete en hartige taarten.

 

Ontdek dit afhaalpunt >

Student job

In een warme en familiale sfeer in het hartje van Spa biedt Taste-Eat de ruimte om te genieten van een lekker stukje taart en de aangename frisse lucht van de Ardennen. In dit etablissement vind je al onze zoete en hartige taarten.

Ontdek dit afhaalpunt

 

Nu bestellen >