Ons moederdagdessertFijne Mamango dag

Om je liefste mama te eren, hebben we een licht dessert gecreëerd: een Pavlova met mango en passievrucht voor een fijn moment boordevol emoties.

Onze Pavlova is verkrijgbaar in al onze ateliers en kan je thuis laten leveren vanaf 1 mei. Dit is de ideale taart voor een speciale Moederdag.

Fête des mères

Een moederdagtaart gemaakt met passie

Is je mama een ware zonnestraal? Dan hebben wij het perfecte moederdagdessert voor haar. Onze Pavlova met mango en passievrucht is een delicate combinatie van de zoetheid van meringue en de zuurheid van exotisch fruit.

 

Deze bestaat uit een Franse meringue basis, zorgvuldig met de hand in de vorm van een bloem gelegd. Daarbovenop komt een compote van mango en passievrucht en slagroom. Het geheel is royaal bedekt met mangoblokjes, zodat je optimaal kan genieten van deze heerlijke, zomerse delicatesse.

 

Deze lichte en pittige creatie is dé perfecte taart voor je liefste mama.

 

Ontdek het recept
Gateau fête des mères

Beschikbaar in al onze ateliers

Onze limited edition Pavlova met mango en passievrucht is vanaf 1 mei verkrijgbaar in al onze 23 ateliers. Onze chefs en hun teams zullen je met plezier verwelkomen en je hun beste advies geven. Raadpleeg onze kaart om de dichtstbijzijnde ateliers te vinden en de openingstijden te bekijken.

 

Wil je er zeker van zijn dat je deze taart cadeau kan doen voor Moederdag? Je kan vandaag nog een bestelling plaatsen op onze website om deze af te halen in één van onze ateliers of afhaalpunten. Je kan je bestelling ook thuis laten bezorgen in verschillende regio's in België.

Ik bestel
Dessert fête des mères

De elegantie van een danseres in de vorm van een Pavlova

De Pavlova ontleent zijn naam en geschiedenis aan een beroemde Russische ballerina: Anna Pavlova. In de jaren ‘20 trad deze getalenteerde danseres overal ter wereld op, zelfs in Oceanië. Ze had al snel veel bewonderaars, die gefascineerd waren door haar elegantie en zachtheid. Ze vergeleken haar dansbewegingen met het neerdalen van een engel.

 

Als eerbetoon aan deze engelachtige kant werd de ‘Pavlova’ geboren: een wolk van meringue, bedekt met een lichte crème en heerlijk fruit. Maar het exacte auteurschap wordt nog steeds betwist tussen Nieuw-Zeeland en Australië.

 

Wat zeker is, is dat beide landen een passie hebben voor deze zomerse taart. Daarom is de Pavlova het typische kerstdessert geworden in deze landen, waar de seizoenen omgekeerd zijn in vergelijking met hier thuis.