Onze moederdagtaartMama, ik zie je graag

Is jouw mama ook zo zacht, lief en kleurrijk nét als onze aardbeientaart? We hebben onze aardbeientaart mooi verpakt, zodat je deze aan je mama kan schenken en haar kan tonen hoeveel je van haar houdt.

Fête des mères

Een zoete attentie

Speciaal voor Moederdag gaan we onze heerlijke aardbeientaart mooi verpakken. Dankzij het ontbrekende bloemblaadje in de bloem bovenop de doos kan je je heerlijke aardbeientaart vergezellen van een fijne, lieve boodschap voor je mama. Een mooie manier om je mama te vertellen hoeveel je van haar houdt.

 

En wist je al dat je deze bloem op de doos er kan afhalen? Zo kan je mama deze neerzetten waar ze maar wil en zo iedere dag aan je denken.

 

Onze speciale moederdagverpakking is verkrijgbaar van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei, enkel en alleen voor onze kleine en grote aardbeientaarten.

 

Bestel hier
Tarte fête des mères fraises

Zeg ‘ik zie je graag’ met heerlijke aardbeien

Zeg ‘ik zie je graag’ met onze smakelijke fruittaarten. Onze aardbeientaart is hét signaal dat het zomerse weer er eindelijk zal aankomen. Beloofd!

 

Eerst en vooral is er ons krokant deeg dat met liefde bereid is in onze ateliers. Daarbovenop ligt een laagje vanilleslagroom. En daarbovenop worden grote, mooie Belgische aardbeien gelegd die doormidden zijn gesneden. En om het geheel nog lekkerder te maken voegen we enkele stukjes pistache toe. Smaak, liefde en vooral véél lekkere aardbeien: de allerbeste moederdagtaart!

Bestel hier
Fête des mères

Voor alle mama’s in België

Op zondag 14 mei leveren we speciaal voor Moederdag uitzonderlijk in heel België om zo alle mama’s te verwennen.

 

Je vindt onze aardbeientaart in mooie verpakking in al onze ateliers of je kan deze bestellen met Click & Collect of laten leveren aan huis.