Lunchbox, geluk om mee te nemen

Ben je op zoek naar een gastronomische, heerlijke oplossing voor je lunch? Françoise heeft de oplossing voor jou: Drie afhaalmenu's bestaande uit een individuele quiche, een salade, een dressing en een heerlijke cookie. Je kan kiezen uit “Klassiek”, “Veggie” of “Sea”!

Lunchbox classique

Klassiek, Veggie of Sea

Elke lunchbox bestaat uit een individuele quiche. Traditionele liefhebbers kiezen voor de klassieke box, met een quiche lorraine. Vegetariërs zullen onze "veggie" versie met een quiche van tomaat en geitenkaas zeker waarderen. En dan is er ook onze “sea”-box, deze zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van onze quiche met courgette en zalm.

 

Naast een individuele quiche bevatten onze lunchboxen een salade met zuiderse smaken, een balsamico-vinaigrette en een cookie met chocolade. Het hoogtepunt van je gastronomische lunch! Daarnaast voorzien we een serviette en biologisch afbreekbaar houten wegwerpbestek om ook van onze lunchbox "on the go" te kunnen genieten.

Ik bestel
Lunchbox sea

Je kan onze lunchboxen oppikken in onze ateliers

Wil je jezelf trakteren op éen van onze afhaalmenu's? Bestel je lunchbox op onze website en haal deze direct af in een van onze Les Tartes de Françoise-ateliers.

Wil je deze liever laten leveren? Onze lunchboxen zijn niet beschikbaar voor levering op onze website, maar je kan ze vinden op Deliveroo!

Ik bestel