Onze tradities delen met jullie, dat maakt ons blijOnze kerststronken en nieuwjaarstaarten

Nu de feestdagen eraan komen, nodigt Les Tartes de Françoise je uit om te genieten van hartverwarmende momenten die traditie koppelen aan gezelligheid. Om jou helemaal gelukkig te maken, laten we ons ambachtelijk vakmanschap hand in hand gaan met het feestelijke gevoel dat bij Kerstmis hoort. Onze zoete en hartige lekkernijen roepen dan ook de warme sfeer op van feestdagen onder familie en vrienden.

Ontdek onze hartige en zoete taarten, buches en nieuwjaarstaarten die de spirit van verbondenheid en gezelligheid, typisch voor de eindejaarsperiode, uitstralen. En vergeet niet dat geluk iets is wat je deelt; in deze magische tijd van het jaar nóg meer dan anders.

We danken je om mee te schrijven aan ons culinaire verhaal, en wensen je fantastische eindejaarsfeesten vol vriendschap en verbondenheid.

Bûches de Noël 2023

Unieke kerststronken voor magische momenten

Niets leukers in deze sprookjesachtige eindejaarsperiode dan samenkomen met vrienden of familie om te genieten van zoete lekkernijen. We nodigen je dan ook graag uit om de magie van de feestdagen te beleven met onze vier buitengewone kerstbuches in verschillende heerlijke smaken.

Chocolade-Vanille, Frambozen-Nougat, Praliné-Koffie of Mango-Passievrucht: leg jezelf en de mensen die je na aan het hart liggen in de watten met een uitzonderlijke smaakbeleving. Maar vergeet niet: het kostbaarste geschenk van allemaal is de liefde en gezelligheid die je deelt met je tafelgenoten.

Onze kerststronken zijn verkrijgbaar vanaf 29 november in twee formaten: 3 stukken en 6 stukken. Ook onze nieuwjaarstaarten zijn verkrijgbaar vanaf 28 december in twee formaten: 6 stukken en 10 stukken.

Ik bestel
Buche noel artisanale

Ambachtelijk vakmanschap in dienst van de traditie

Sinds 1994 engageert Les Tartes de Françoise zich om je uitzonderlijke patisserie aan te bieden, met respect voor fundamentele waarden. Kernbegrippen zijn: handgemaakt, ingrediënten van hoge kwaliteit, unieke versheid en een klantgerichte service. Onze expertise op het vlak van patisserie staat centraal in onze aanpak, en elke creatie is een ode aan de passie die we in onze producten stoppen.

Over passie gesproken, wist je dat er maar liefst 12 patissiers nodig waren om onze kerststronk met frambozen en nougat klaar te maken? Van de bereiding van de krokante nougatcrunch over de heerlijke frambozenmousse tot de verfijnde afwerking met kerstbomen van chocolade, elke stap wordt uitgevoerd met de precisie van een goudsmid. Onze recepten voor de kerststronken en nieuwjaarstaarten zijn gemaakt met een echt gevoel voor patisserie, om je een onvergetelijke smaakervaring te laten beleven.

 

Gateau nouvel an

5… 4… 3… 2… 1…. GELUKKIGE NIEUWJAARSTAART!

Fleur je oudejaarsfeest op met een van onze exclusieve eindejaarstaarten. Of je nu kiest voor chocolade en vanille of framboos en lychee, de zoete lekkernij wordt zeker en vast het hoogtepunt van het afgelopen jaar en een smakelijk begin van het nieuwe.

Voor de gelegenheid voegen we ook een exclusieve nieuwe caketopper toe aan ons gamma. Een decoratie die zorgt voor een sprankelend en feestelijk tintje aan tafel. Wedden dat je gasten onder de indruk zijn van je chique dessert?

Ik bestel
Repas de Noël

En onze hartige taarten? Die komen ook altijd goed van pas!

Ons feestmenu, “100% Françoise”, werd speciaal ontwikkeld om je de hele dag te laten genieten van unieke momenten met de mensen die je na aan het hart liggen. Laat je meeslepen door het plezier van proeven en onthoud dat geluk iets is wat je deelt met anderen ... van voorgerecht tot dessert.

 

Ontdek onze hartige taarten

Commande buche noel

Stap binnen in ons sprookjesbos

Tijdens de feestdagen schitteren onze ateliers, die je uitnodigen om binnen te stappen in hun sprookjesbos. De frisse geur van dennen vermengt zich met die van onze zoete en hartige taarten en er hangt een warme, gezellige sfeer. Kom langs en beleef de magie van de feestdagen samen met ons!

Tijdens de feestdagen zijn al onze ateliers open: tot 17 uur op 24 december en tot 14 uur op 25 en 31 december. Op 1 januari zijn ze gesloten.

 

Bekijk onze openingstijden

Livraison buche

Onze kerststronken bij jou thuis geleverd

Omdat we je deze feestdagen extra gelukkig willen maken, leveren we uitzonderlijk op 24, 25 en 31 december 2023 overal in België. Bestel je kerststronken online en laat ze rechtstreeks bij jou thuis leveren (of op de locatie die je hebt gehuurd voor je feest). Je kan je bestelling ook afhalen in onze ateliers of in onze afhaalpunten.

 

Ontdek onze leveringsdienst