Heerlijke feesten metonze kerststronken en nieuwjaarstaarten

Ik bestel
commander buche de noel en ligne

Françoise zorgt voor fantastische feestdagen

Dit jaar heeft Françoise hard gewerkt om ervoor te zorgen dat je heerlijke feesten mag beleven. Ze vervolledigt haar selectie van kerstbuches met een nieuwe fruitige en zoete creatie. Ontdek hier hoe je je feestmaaltijden in schoonheid kan afsluiten.

Onze kerststronken zijn vanaf 3 december verkrijgbaar in duo-formaat (2 porties), klein formaat (4 porties) en groot formaat (8 porties). Onze nieuwjaarstaarten zijn vanaf 29 december verkrijgbaar in klein formaat (6 porties) en groot formaat (10 porties).

livraison buche noel

Levering van kerststronken aan huis

Omdat wij jou deze feestdagen extra gelukkig willen maken, leveren wij op 24, 25 en 31 december 2021 uitzonderlijk overal in België. Bestel je kerststronken online en laat ze rechtstreeks bij je thuis leveren (of aan het huisje dat je voor je familiemoment hebt gehuurd). Je kan je bestelling ook afhalen in onze ateliers of in onze afhaalpunten.

Ontdek onze leveringsdienst

 

Buche framboise

Kerststronk met frambozen en nougat – nieuw

Betover je gasten met de heldere, stralende kleuren van onze nieuwe kerststronk met framboos en nougat. Onder het elegante spiegelglazuur vind je een frambozenmousse, een amandelblancemange en gekonfijte citroen. Het geheel rust op een vanille biscuit en een nougat crunch. Een heerlijke kerstbuche waarvan het hele gezin zal genieten.

Buche moka

Kerststronk met praliné en koffie

Hou je van traditionele kerstbuches? Dan is dit dé kerstbuche met praliné voor jou! Met de opgerolde biscuit, de crème au beurre, de geroosterde hazelnootpraliné en gepofte rijst, vind je alle klassieke en gastronomische smaken van de eindejaarsfeesten hierin terug. Maar altijd met Françoise’s extra gastronomische touch.

Buche mangue

Kerststronk met mango en passievrucht

Exotische smaken en felle kleuren, onze mango- en passievruchtstronk brengt een vleugje zomer in je kerstmaaltijd. Deze is samengesteld uit een amandeldacquoise waarop een passievruchtmousse rust, een luchtig hart van mangomousse, geconfijte abrikoos en een mangospiegelglazuur.

Buche chocolat

Kerstbuche met chocolade en vanille

Als er één referentie is die jong en oud aanspreekt, dan is het wel onze kerststronk met chocolademousse. De romige bourbon vanillekern vormt een perfecte aanvulling op de cacaospongecake, de pralinécrunch en de pure chocolademousse. Het geheel is bedekt met een prachtig chocolade spiegelglazuur. Een zoete en romige kerstbuche voor de feestdagen.

Gateau de nouvel an framboise litchi

Nieuwjaarstaart met framboos en lychee

De romigheid van een smeuïge Italiaanse meringue met daarin een amandeldacquoise, slagroom, frambozen, lychees en rozenextract. Een frisse en fruitige taart om het jaar elegant en luchtig af te sluiten.

Gateau de nouvel an au chocolat

Nieuwjaarstaart met chocolade en vanille

Hou je van onze kerststronk met chocolade? Dan zal je deze nieuwjaarstaartversie ook zeker weten te appreciëren. Altijd met een cacaospongecake, een pralinécrunch, een lichte donkere chocolademousse en een romige bourbon vanillekern, alles in een ronde cake gedecoreerd met een spiegelglazuur en chocoladeschilfers.

Galette des rois

Verleng de feestdagen met onze driekoningentaarten

Heb je nog honger? Zet het nieuwe jaar goed in door je driekoningentaart te bestellen. We bieden een klassieke versie aan met een hart van frangipane of de herwerkte versie met appelmoes. Onze driekoningentaarten zullen je doen springen van plezier! Je vindt er een van onze vier prachtige bonen in terug, die onze taarten kenmerken.

Onze driekoningentaarten zijn vanaf 29 december beschikbaar.