Een overheerlijke monsterlijke chocoladetaart

Dit jaar gaan we bij Les Tartes de Françoise voor Halloween voor een “Dia de Muertos”-vibe. Naast een nieuw pakket eetbare decoraties wordt onze chocoladetaart versierd met een prachtig doodskopmasker om te versieren. Er is geen twijfel mogelijk, je halloweentaart zal overheeerlijk en zéér angstaanjagend zijn!

Deco gateau halloween

Versier je taart voor Halloween

Speciaal voor Halloween krijgt onze taart een angstaanjagend karakter met ons “Scary Pie Pack”. Ga voor een kleine of grote chocoladetaart en een doos met 8 halloweendecoraties:

- 2 chocoladedoodskoppen

- 2 marsepeinen pompoenen

- 2 chocolade RIP-graven

- 2 suikerspoken

Met deze eetbare decoraties heb je zonder twijfel een leuke tijd met je familie en delen jullie bovenal een overheerlijk, griezelig moment tezamen.

 

Ons “Scary Pie Pack” is enkel verkrijgbaar in combinatie met onze zachte chocoladetaart (klein of groot formaat).

Ik bestel
Dessert Halloween

Een masker om in te kleuren

Samen met onze monsterlijke zachte chocoladetaart voor Halloween krijg je een doodskopmasker in de stijl van de Mexicaanse maskers die gebruikt worden tijdens "Dia de Muertos". Dit masker (afneembaar van de doos) is volledig wit gelaten zodat je kinderen (of het kind in jou) al hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Haal dus je beste stiften tevoorschijn en maak een uniek en kleurrijk halloweenmasker!

Ik bestel
Dessert Halloween

Voor een bloederig effect

Wil jij je halloweentaart nog dat tikkeltje enger maken? Onze zachte chocoladetaart gaat perfect samen met onze frambozencoulis. Dankzij de natuurlijke rode kleur kun je je chocoladetaart een levensecht "bloedend" effect geven.

 

Onze frambozencoulis is niet inbegrepen in ons halloweenpakket.

Ik bestel
Tarte Halloween

Beschikbaar in onze atelier en via levering

Koop nu ons halloweenpakket, dat een chocoladetaart, 8 eetbare decoraties en een in te kleuren masker bevat. Dit pakket is verkrijgbaar in al onze ateliers en kan op onze website besteld worden om af te halen in een atelier of afhaalpunt, of om thuis te laten bezorgen.

Ik bestel