De box van FrançoiseRecepten zijn er om te delen

Box recette tartes françoise
Nieuw

De box van Françoise

Na de taarten van Les Tartes de Françoise, zijn hier nu de taarten van Sofie, Joris, Ines, Amina, Sara, Astrid, Matteo, Umberto... en van jou!

Ja, met de box van Les Tartes de Françoise ben jij diegene die achter het vuur staat. Bestel je voorbereidingsset met ingrediënten, recept én de geheimen van Françoise om thuis heerlijke taarten en gebakjes te maken. Om zo indruk te maken op je gasten, buren of je gezin. Met de box van Les Tartes de Françoise wordt het zo leuk én zeer eenvoudig!

Bestel de box
Recette avec des enfants

Onze grote klassiekers voor het hele gezin

Zoete taarten of hartige taarten. Niets leuker dan samen koken en bakken! De box van Les Tartes de Françoise staat garant voor een leuke, heerlijke activiteit samen met familie of vrienden. Een leuke bak- of kookworkshop bij jou thuis, voor jong en oud, die altijd op dezelfde manier eindigt... Aan TAAAAFEL!

Ik bestel een box

Kwaliteitsvolle ingrediënten

De ingrediënten in de box zijn allemaal afkomstig van lokale, duurzame of verantwoorde landbouw! Want enkel het beste is goed genoeg om de smaakpapillen van onze dierbaren te prikkelen en daarom zetten we dus volledig in op lokale producenten. De geur van verse producten. Mmmm!

Ik wil een box bestellen
Financier cerise

Je kan gerust thuisblijven

Je hoeft je niet meer te verplaatsen om een leuk moment te hebben! Om een heerlijke "home made" Les Tartes de Françoise-taart te maken, plan je je kookworkshop thuis in, surf je naar onze website en bestel je de box. Deze wordt op tijd bij jou thuis geleverd. Het enige wat je nog moet doen is gasten uitnodigen... en ook dat is een fluitje van een cent!

Laat een box leveren

Wanneer is er een nieuw recept?

Ben je geïnteresseerd in de box? Wil je op de hoogte blijven over wanneer er een nieuw recept beschikbaar wordt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, inclusief updates over de receptbox.