Maak deel uit van ons team

Rejoignez-nous

Een smaakvolle job

Bij Les Tartes de Françoise maken en verkopen we heerlijke zoete en hartige ambachtelijke taarten. Tot op heden hebben we meer dan 20 verkooppunten in België waar we de lokaal geproduceerde taarten verkopen; onze beroemde Les Tartes de Françoise-ateliers.

Houd je ervan om te koken en je passie voor lekker eten te delen? Heb je goesting om te werken? Heb je tonnen inspiratie en motivatie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Hieronder vind je onze jobaanbiedingen.

Shop manager

Tart master

Shop manager

Als Shopmanager / Tart master bent je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het atelier en ben je de ideale ambassadeur van ons merk in jouw regio. Je zorgt ervoor dat de verschillende activiteiten in de winkel op een rationele manier worden georganiseerd. Je zorgt voor de perfecte kwaliteit van onze producten en bovenal bezorg je onze klanten een onvergetelijke ervaring wanneer ze het atelier bezoeken.

Meer informatie
Gourmet advisor

Tart maker

Team member

Als Gourmet advisor / Tart maker assisteer je de chef bij het beheer van het atelier. Je verwelkomt en adviseert klanten over onze producten. Je produceert de taarten volgens onze recepten, je bereidt en verpakt de bestellingen met de grootste zorg. Je bent ook verantwoordelijk voor de goede werking van het atelier.

Meer informatie
Student job

Tart lover

Studentenjob

Een smaakvolle studentenjob! Je bent een echte teamspeler die klanten verwelkomt en adviseert over onze producten. Je bent actief betrokken bij de productie van taarten volgens onze recepten en helpt zo de bestellingen met zorg voor te bereiden en te verpakken. Je draagt bij aan het goede werking van het atelier.

Meer informatie

Het unieke recept vanLes Tartes de Françoise

Bij Les Tartes de Françoise hanteren we onze eigen recept. Dit garandeert ons succes van vandaag én dat van morgen. De ingrediënten van dit recept maken deel uit van ons dagelijks leven.

Esprit d'équipe

Teamspirit

We vormen een hecht team dat rekening houdt met de specifieke skills en eigenschappen van ieder lid om zo samen het beste resultaat neer te zetten.

Audace

Ambitie

Wij drukken onze creativiteit uit en durven ambitieus te zijn.

Développement perso

Persoonlijke ontwikkeling

We gaan samen vooruit zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Dit maakt het succes van Les Tartes de Françoise.

Professionnalisme

Professionaliteit

We zijn competent, nauwgezet én verantwoordelijk.

Durabilité

Duurzaamheid

We proberen een positieve invloed te hebben op mensen en hun omgeving.

Satisfaction

Klantentevredenheid

Wij plaatsen onze klanten centraal.