Nationale feestdagEen explosie van smaken en aroma's

Dessert pour la fête nationale

Een dag voor alle Belgen

De Nationale feestdag is dé gelegenheid om van een rustdag te genieten en samen te komen met familie en vrienden. Dus, om de diverse en favoriete smaken van alle Belgen te vieren, hebben wij een boeiend assortiment van zoete taartjes klaar staan. Zo kan iedereen het taartje kiezen dat hij of zij het lekkerst vindt en zo genieten van een feestelijke en gezellige maaltijd.

Ik bestel
Tartelettes pour la fête nationale

Chocolade, room en fruit

Ben jij vooral fan van het zoete aspect van chocolade en geven je gasten eerder de voorkeur aan het smeuïg karakter van room of de heerlijke smaken van fruit? Ga voor onze selectie van vier of negen taartjes.

  • De box met vier taartjes (zachte chocoladetaart, frambozentaart, citroenmeringue en tropézienne) komt op €20.
  • De box met negen taartjes (zachte chocoladetaart, citroenmeringue, tropézienne, aardbeientaart, kersentaart, taart met rode vruchten, appelcrumble en twee frambozentaartjes) komt op €45.

 

Wil je zelf een assortiment van individuele taartjes samenstellen? Je vindt deze taartjes, net als al onze andere producten, in onze webshop.

Ik bestel
Boîte tartes françoise

Eentje voor jou, eentje voor mij

Geniet van een explosie van smaken en aroma's. Bestel je assortiment taartjes op onze website en laat ze rechtstreeks bij je thuis of in onze ateliers en afhaalpunten leveren.

Ik bestel